www.smokefest.se
Valutor:
billiga kläder,kläder dam,kläder herr,kläder online
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


Tack för att du besökt oss. Vi förstår att du är orolig för integritet och vi respekterar våra kunder. Så vi lägger bara in denna sekretess för att informera dig om vilken typ av information vi samlar in och hur det hanteras och huruvida det kan delas och hur du får tillgång till några av de uppgifter du ger oss, hur vi kan använda den informationen och Med vilka vi kan dela den. Våra kunder står i centrum för allt vi gör, och i denna integritetspolicy beskrivs personuppgifter som vi samlar in. Vi vill meddela att din integritet är viktig för oss.

Denna policy kan ändras när vi fortsätter att utveckla vår webbplats och utnyttja tekniken för att förbättra de tjänster vi erbjuder.

Vilken information samlar vi in?

Hur använder vi din personliga information?

Delar vi din information?

Hur kan du få tillgång till din personliga information?

Vad sägs om kakor och använder vi dem?

kommentarer för

Vilken information samlar vi in?

1) Vi samlar in personuppgifter från dig när du frivilligt lämnar in den informationen till vår hemsida. Den här informationen inkluderar: ditt namn, e-postadress, postadress, telefonnummer, kön, födelsedag etc.

2) Vi samlar in personlig information när du registrerar dig för kampanjer, skapar ett inköpskonto, köper varor, kontaktar kundtjänst eller deltar i andra interaktiva funktioner med våra webbplatser (t.ex. konsumentundersökningar).

3) Vi får ofta en bekräftelse när du öppnar e-post från oss för att hjälpa oss att göra e-post mer användbart och intressant. Och vi kommunicerar ofta med kunder i samband med marknadsföring och andra relaterade ändamål baserat på dina marknadsföringspreferenser.

Hur använder vi din personliga information?

1) För att kunna hjälpa dig bättre kan vi kombinera informationen du ger oss online. Vi använder den informationen för att förbättra din övergripande shoppingupplevelse.

2) Den personliga informationen vi samlar gör att vi kan hålla dig uppdaterad om våra senaste produktmeddelanden och kommande evenemang. Det hjälper oss också att förbättra våra tjänster, innehåll och reklam. Om du inte vill vara på vår adresslista, kan du välja bort när som helst genom att uppdatera dina inställningar.

3) Vi kan också använda personuppgifter för interna ändamål som revision, dataanalys och forskning för att förbättra våra produkter, tjänster och kundkommunikation.

Delar vi din information?

Vi försäkrar att vi inte delar informationen med någon tredje part. Vi är engagerade i att skydda din personliga informationssäkerhet. En mängd olika säkerhetsteknologier och förfaranden används för att skydda din personliga information mot obehörig åtkomst, användning eller avslöjande. Du bör vara försiktig med att ge ditt lösenord till andra för att skydda din personliga information ytterligare. Vi kan inte garantera att de personuppgifter eller privata meddelanden du skickar till oss alltid kommer att förbli privata när vi strävar efter att skydda din personliga information. Det är ditt ansvar att hålla ditt lösenord konfidentiellt om ett lösenord används för att skydda dina konton och personuppgifter.

kommentarer för

Tack för att du handlat med oss. Om du har några frågor, kommentarer eller problem angående vår integritetspraxis, vänligen kontakta oss. Vi har vidtagit stora åtgärder för att säkerställa att ditt besök på vår webbplats är en utmärkt och att din integritet alltid respekteras.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2018 www.smokefest.se